Türksat Kariyer Söyleşileri

Başlama Tarihi :   01.04.2021 Bitiş Tarihi :   10.04.2021

Ülkemiz ve dünyamızın maruz kaldığı pandeminin etkileri sebebiyle fiziksel olarak bir araya gelmemizin mümkün olmadığı bu zorlu günlerde üniversitelerimizin, üniversitelerin bünyelerinde faaliyet gösteren kariyer topluluklarımızın ve güzide öğrenci kulüplerimizin her geçen gün artarak tarafımıza ulaşan kariyer söyleşileri taleplerine bilişim, haberleşme, iletişim ve uydu teknolojileri gibi birçok alanda ülkemizin lokomotif kuruluşları arasında yerini alan Türksat Ailesi olarak daha fazla kayıtsız kalmak istemedik.

Böylesi zorlu süreçlerde gençlerimiz gelemiyorsa biz onlara gideriz sloganıyla öğrencilerimizin kariyerlerine yönelik haberleşme, mühendislik, bilişim, staj ve uydu hizmetleri gibi konularının işleneceği, yurt geneli çevrimiçi katılımın mümkün olduğu, Türksat Kariyer Söyleşileri isimli webinarımızı öğrencilerimizin istifadelerine sunmayı planlamış bulunmaktayız.

Bilgi, birikim ve tecrübelerimizin paylaşılacağı, ülkemizin yarınlarını teslim edeceğimiz gençlerimizin kariyer yolculuklarına eşlik etmek, bu meşakkatli süreçlerinin aydınlatılmasına yardımcı olmak amacıyla hazırladığımız söyleşimizi 9 Nisan 2021 Cuma günü saat 15:00 da gerçekleştirmeyi planlandığımızı duyurmak isteriz.