Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri Adana Kozan FM 'de

Haber Tarihi :   22.04.2024

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri radyo ile ilgili deneyimlerini ve bilgilerini artırmak amacıyla Erciyes Medya Yayıncılık AŞ’nin daveti üzerine Kozan FM'e konuk oldu.

Fakültemiz öğretim elemanlarından araştırma görevlileri Metin Ürenli ile Mert Susur’un nezaretinde Adana’ya giden öğrencilerimiz yaptıkları teknik gezi kapsamında; Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi, Kozan Kaymakamlığı, Kozan Belediye Başkanlığı ve Basın İlan Kurumu (BİK) Adana Şube Müdürlüğünü de ziyaret ederek Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve İletişim Fakültesi hakkında tanıtıcı bilgiler sundular.

Yapılan gezi ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde yayın yapan CU Radyoda program yapan öğrencilerimiz kitle iletişim araçları içerisinde toplumlara en hızlı ve yaygın biçimde ulaşan elektronik araçlardan radyo ile ilgili aldıkları teorik eğitimle birlikte uygulamalı olarak tecrübe kazanmaları amaçlanıyor.

Teknik geziye katılan öğrencilerimiz ayrıca Kozan FM’de yaptıkları yayını Kozan FM - CU Radyo ortak yayınını ile dinleyicilerine ulaştırdılar.

Yukarı