Ders Muafiyetleri

Başlama Tarihi :   29.08.2024 Bitiş Tarihi :   20.09.2024

Fakültemize ilk kez kayıt yaptıran veya yatay/dikey geçişle kayıt hakkı kazanan öğrenciler, daha önce kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumundan almış ve başarmış oldukları derslerden muaf olmak için talepte bulunabilirler.

Ders muafiyetinden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin fakültemiz web sitesi “Bağlantılar” bölümünden  “Örnek Form ve Dilekçeler” başlığında yer alan Ders Muafiyet Formu dilekçeyi doldurup imzaladıktan sonra eki daha önceki okulundan/okullarından almış olduğu Transkript ile almış olduğu onaylı ders içeriklerini de dilekçeye ekleyerek fakültemiz bölüm sekreterliklerine şahsen başvurmaları veya fakültemiz e-posta adresine (iletisim@cumhuriyet.edu.tr ) göndermeleri gerekmektedir.

e-postayla gönderilen dilekçe ve eklerinin asıllarının posta veya kargo ile İletişim Fakültesi - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi - Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Üniversitesi Yerleşkesi / 58140 Kampüs / SİVAS adresine gönderilmesi gerekmektedir.

İletişim Numaraları                                       :

Gazetecilik Bölümü                                       : 0346 487 4545